امام علي(ع):هر كه نگاه خود را از حرام باز دارد دلش آرام خواهد شد.
خوش آمدید - امروز : جمعه ۲۴ آذر ۱۳۹۶
خانه » آرشیو برچسب: ویزای توریستی تایلند

بایگانی برچسب ها: ویزای توریستی تایلند

مراحل اخذ ویزای تایلند

مراحل اخذ ویزای تایلند

سفارت تایلند در تهران و مراحل اخذ ویزای تایلند

مراحل اخذ ویزای تایلند

 

امروز مراحل اخذ ویزای تایلند را به طور کامل شرح میدهیم.

برای سفر تفریحی به  تایلند نیاز است که ویزای توریستی بگیرید. ویزای توریستی تایلند در حال حاضر نیازی به مصاحبه ندارد و شما تنها با ارائه مدارک خود به این سفارت در تهران، می‌توانند ویزای گردشگری بگیرید

اعتبار ویزای توریستی تایلند، سه ماه پس از صدور آن است. و با دریافت ویزای تایلند می‌توانید ۳۰ یا ۶۰ روز در تایلند اقامت داشته باشید.

برای آشنایی بیشتر با مدارک سفارت تایلند، مراحل دریافت ویزا و دسترسی به این سفارت در تهران، همراه ما باشید.

سفارت تایلند کجاست؟

سفارت تایلند در تهران، بهارستان، روبروی بیمارستان طرفه، کوچه استقلال پلاک ۳ قرار دارد.

  • تلفن: ۷۷۵۳۱۴۳۳-۰۲۱
  • فکس: ۷۷۵۳۲۰۲۲-۰۲۱
  • آدرس سایت سفارت تایلند: سایت رسمی سفارت تایلند در تهران

 

ساعات کاری سفارت تایلند

سفارت تایلند روزهای یکشنبه تا پنج‌شنبه از ساعت ۸:۳۰ تا ۱۶:۳۰ آماده ارائه خدمات به مراجعین است.

بخش کنسولی سفارت تایلند

برای ارتباط با بخش کنسولی سفارت تایلند می‌توانید از آدرس ایمیل زیر برای ارتباط با بخش کنسولی استفاده کنید. از طریق این ایمیل می‌توانید کلیه سوالات، پیشنهادات و هر مورد مرتبط با این بخش را به زبان انگلیسی، مستقیم با کنسول‌ها در بخش کنسولی، در میان بگذارید.

  •  پست الکترونیکی: پست الکترونیکی بخش کنسولی سفارت تایلند

ساعت کاری بخش تحویل مدارک و دریافت ویزای سفارت تایلند

برای تحویل مدارک خود به سفارت تایلند می‌توانید روزهای یکشنبه تا پنجشنبه از ساعت ۸:۳۰ تا ۱۱:۳۰ به این سفارت مراجعه کنید. دریافت ویزا از سفارت تایلند نیز از ساعت ۱۳:۳۰ الی ۱۶:۰۰ روزهای یکشنبه تا پنج‌شنبه امکان‌پذیر است.

 

 

مراحل درخواست ویزای توریستی تایلند

قوانین کلی

  • تمام متقاضیان باید هنگام درخواست ویزا در ایران حضور داشته باشند.
  • هزینه پرداخت‌شده برای ویزا به هیچ وجه قابل برگشت نیست. (۳۵ یورو برای ویزای یک بار ورود و ۷۰ یورو برای ویزای ۲ بار ورود).
  • آژانس‌های مسافرتی می‌توانند فقط برای اتباع ایرانی و فقط برای ویزای توریستی درخواست ویزا کنند. برای سایر انواع ویزا، متقاضی باید شخصا به سفارت مراجعه کند.

پاسپورت

  • پاسپورت باید هنگام درخواست ویزا حداقل ۶ ماه اعتبار داشته باشد.
  • پاسپورت باید به خوبی نگهداری شده، دارای کلیه صفحات بوده و به هیچ وجه پاره یا مخدوش نباشد.
  • پاسپورت باید دارای حداقل یک صفحه ویزای سفید برای چسباندن ویزای تایلند باشد.
  • اگر تاریخ ۲۹ فوریه در گذرنامه قید شده باشد (تاریخ صدور/ انقضا یا تاریخ تولد) باید چک شود که سال کبیسه است یا خیر.
  • در صورت وجود هر گونه مهر یا علامت یا نوشته مشکوک و ناآشنای تایلندی در گذرنامه، حتما از سفارت درخواست راهنمایی کنید.
  • در صورت وجود هر گونه مهر اخراج در گذرنامه ایرانی، با سفارت مشورت نمایید.

هزینه ویزای تایلند

  • ویزای توریستی یک بار ورود: ۳۵ یورو
  • ویزای تجاری یک بار ورود: ۶۰ یورو
  • ویزای تجاری چند بار ورود یک ساله: ۱۴۰ یورو
  • ویزای گذری: ۲۵ یورو

مدارک لازم برای دریافت ویزای توریستی تایلند

۱. اصل و کپی بليط (حتما در یک صفحه A4) تاييد شده هوايی به مقصد تايلند الزامی است.

۲. یک قطعه عکس جديد ۳ در ۴ رنگی، تمام رخ، بدون عينک (به فرم ویزا چسبانده شود)

۳. اصل پاسپورت

 

 

گرد آوری : سایت تور تایلند.com

تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز